GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Taşlıca Vali Gazi Şimşek Ortaokulu

Taşlıca Vali Gazi Şimşek Ortaokulu

Taşlıca Köyü /Kürtün/GÜMÜŞHANE
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmaktır.
Kaloriferli
Okulumuza öğretmenlerimiz kendi imkanları ile gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Gümüşhane ilinin Kürtün ilçesine bağlı olup,Giresun-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunmaktadır.
Okulumuz,Kürtün ilçe merkezine 2 km uzaklıkta olup il merkezine 57 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda her sınıf düzeyinde 1 sınıf mevcuttur. Ayrıca bir ana sınıfı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz Futsal, atletizm,voleybol, masa tesisi, satranç takımları ilçemizde ve ilimizde okulumuzu başarı ile temsil etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuza TÜBİTAK Proje Çalışmaları, Yazılım(Kodlama) çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca okulumuzda Bilgi Yarışması, Münazara, Sanat Gecesi,Resim ve Teknoloji Tasarım Sergisi düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI, eTwinning VE GÜMÜŞKOD KODLAMA EĞİTİMİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA PROJELER YAPILMAKTADIR.